ASOS WISHES

WEEKEND GETAWAY: BERLIN

Jeg tilbringer weekenden i Berlin med tre dejlige veninder. Vi tog afsted igår aftes efter arbejde og skal bare hygge, feste, shoppe og snakke med hinanden hele weekenden i Berlin. Vi bor på Lulu, som er Hotel Guldsmedens nyeste skud på stammen i Berlin. Jeg tænker at vi skal besøge en del af de steder jeg var sidst – se min guide HER.

I am spending the weekend in Berlin with three amazing girlfriends. We took off last night after work and we are going to spend the entire weekend chilling, partying, shopping and talking. We are staying at Lulu, which is the newest addition to the Hotel Guldsmeden family. I am thinking that we are going to visit a lot of the places I visited the last time I was here – check out my guide HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS WISHES