SEPTEMBER 29, 2018

OCTOBER 3, 2018

REKLAME: Indlægget indeholder reklamelinks og items, som jeg har modtaget i gave. 
Reklamelinks er markeret med *

Nedenstående støvler var virkelig min “the one that got away” hele sidste vinter – har blandt andet nævnt dem på DENNE wishlist for et år siden. Heldigvis er det en klassiker fra Eytys og de er derfor tilbage denne sæson. Købte dem helt febrilsk i metroen, da jeg så dem på deres webshop. Jeg synes de er totalt optur og jeg bruger dem med alt fra jeans til korte nederdele til maxikjoler. Her er et klassisk spejl selfie fra det pæne prøverum i ARKET, som i øvrigt har udsalg lige p.t.

The Eytys Ortega boots was “the one that got away” for me last winter (see for example THIS wish list). Luckily they are a classic at Eytys and I bought them immediately when I saw they were restocked in my size on their webshop. I LOVE them and I use them with everything from jeans to mini skirts to maxi dresses. Here is a classic mirror selfie from the pretty ARKET fitting room (remember to check out their sale)

HAIR CLIP Pico 

EARRINGS Pico

IPHONE COVER Hosbjerg (gifted)

COAT H&M (similar here*)

SCARF Stella Nova (gifted)

HOODIE Medina Merchandise

JEANS Pieszak (gifted)

BOOTS Eytys

BAG Gucci (vintage)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPTEMBER 29, 2018