OCTOBER 16, 2018

Carcel LS Uni-Tee

En ting, som står MEGET højt på min ønskeliste er denne langærmede beauty af en sweater fra Carcel. Jeg ELSKER unisex-fittet og de lange ærmer.. for ikke at tale om farven! Kæmpe wow! Og så er konceptet omkring Carcel Så sejt – læs mere om det i mit indlæg HER.

An item that is very high on my wish list is this loong-sleeved beauty from Carcel. I LOVE the unisex fit and the long sleeves, not to mention the color! I mean…WOW!  And the concept around Carcel is so fucking cool – read more in THIS blog post.

Find it HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCTOBER 16, 2018