OCTOBER 26, 2018

OCTOBER 28, 2018

Et dagens fra i søndags, hvor vi havde photoshoot med Society B. Havde fornøjelsen af både Amalie, Maiken og Marie (og Maries perfekte lille hund Olga). Det er altid lidt svært at finde ud af, hvad man skal tage på til photoshoot, specielt når det er et billede, som skal være “profilbillede” på ens blog, så jeg skulle virkelig tænke mig godt om. Endte med at iføre mig et fuldt outfit fra min danske yndlingsdesigner Lærke Andersen – det kan jeg i hvert fald aldrig blive træt af!

 

DENIM JACKET Lærke Andersen (similar here)

TIGHTS Lærke Andersen 

SNEAKERS Yeezy Boost 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCTOBER 26, 2018