SNEAKER WISHES

TOTÊME DREAMS

Nogle gange sker det, at et stykke tøj får ens hjerte til at springe et slag over. Det er sjældent, men det sker. Det skete for mig, da jeg så det fantastiske grå sæt hos Patriksson Communication for et stykke tid tilbage. Blusen er perfekt i snit, materiale, farve – simpelthen bare perfekt og så er der endda perfekte bukser til også. Jeg ville dog ikke have noget imod at eje den sorte version også og så tilsætte den Totêmes fantastiske Original Denim i den grå vask. SÅ pænt!

 

GREY BLOUSE Totême

GREY PANTS Totême 

BLACK BLOUSE Totême 

JEANS Totême

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAKER WISHES