JANUARY 18, 2018

DAYS GONE BY

En lille days gone by New York edition.

Morgenmad på The Standard Grill

Lørdag aften iført perler og den nyeste Lærke Andersen tilføjelse til min gaderobe – nemlig den smukke wrap shirt.

Simpel morgenmad på The Jane, hvor vi boede.

Smuk, smuk lampe på The Jane.

Smuk himmel på vej til lufthavnen

Vi var naturligvis et smut forbi Glossier butikken på Lafayette. Den har fået en seriøs upgrade og det er som at træde ind i et andet univers fyldt med sart rosa og lækre Glossier produkter. Jeg købte både deres Solution og deres Zit Stick, som jeg glæder mig til at prøve. Jeg fik derudover stocket up på mine favoritter, nemlig deres Haloscope highlighter i farven “Topaz”, deres Boy Brow i “Clear” og deres Balm Dot Com med Mint.

Downtown.

En klassiker: Morgenmad på Jack’s Wife Freda

Jeg var virkelig positivt overrasket over, at bo på The Jane. Specielt badeværelserne var helt skønne og det var ekstra dejligt, at kunne ligge i sin seng og kigge ud over Hudson River. Her er min yndlings Davines shampoo (gave) i badet.

Badeværelses spejlfie

Jeg kan slet ikke være i mig selv over de nyeste Yeezys (de nederste) Jeg får sommerfugle i maven over dem og jeg vil SÅ gerne have dem. Men jeg synes fandme de er dyre og jeg er p.t. igang med, at lære mig selv ikke at bruge så mange penge + jeg gemmer pengene til nogle andre sneaks p.t.

Den måske sejeste butik i New York efter min mening. Kith forever <3

Det er en fornøjelse at se på alle de cute hunde, der bliver luftet i byen!

 

2 kommentarer

 • Mathilde

  Hej. Har Glossiers Zit Stick levet op til dine forventninger? Jeg har sukket over den så længe, men er bange for at blive skuffet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Mathilde, tak for din kommentar! 🙂 For at være helt ærlig, så har jeg ikke brugt den helt som man skal (flere gange om dagen osv) så jeg har faktisk svært ved at sige det. Umiddelbart virker den godt, hvis man sover med den natten over, men jeg har helt sikkert ikke testet den nok til at vide med sikkerhed om den virker.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY 18, 2018