SOCIETY B + FRIENDS LOPPEMARKED

INTERIØR DREAMS + EN RABATKODE

Reklame: Indlægget indeholder items, som jeg har modtaget i gave. 

Forleden modtog jeg en dødlækker goodiebag fra den danske webshop Stori, fyldt med Meraki produkter, som jeg elsker! I pakken var der alt fra opvaskesæbe til konjac sponge (som jeg glæder mig psyko meget til at prøve for første gang nogensinde) – det fik mig naturligvis til at tjekke Stori yderligere og det viser sig, at de har en perfekt kombination af brands indenfor både interiør og livsstil (alt fra Normann Copenhagen til Meraki). De forhandler også brandet AYTM, som laver de flotteste items i stål – et materiale jeg har en kæmpe svaghed for, når det kommer til indretning. Jeg tænker at jeg skal klikke magasinholderbordet nedenfor hjem med nedenstående rabatkode, da det ville være det perfekte sengebord!

Jeg har samlet mine favorit items fra Stori nedenfor og de har endda været så søde, at give mig en rabatkode, som jeg må dele med jer – den giver 15% på hele sitet, som har brands som Normann CopenhagenLouise Roe, Kristina Dam Studio,  AYTM og Meraki. – så der er altså god anledning til, at fornye sit hjem med et par friske, flotte items. Indtast koden ‘rainbowdash‘ ved checkout og få 15% rabat på din bestilling.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOCIETY B + FRIENDS LOPPEMARKED