MARCH 23, 2019

CLASSICS

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Converse All Star skoen er en klassiker, men der er ingen tvivl om, at deres samarbejder med blandt andre Comme des Garcons og ikke mindst JW Anderson har bidraget til at holde brandet relevant de sidste par år. Det er en pæn sneaker, som er work-appropriate, party appropriate og everyday essential og den formår ligesom altid at tilføre en certain coolness til ens outfit i mine øjne (med mindre det er dem med den tynde sål, som de lavede i 00’erne – hvilket resulterer i det komplet modsatte!)

Lige p.t. samarbejder de med Blanca Miro, som er min go-to girl, når det kommer til stilinspiration, og bruger hende som en slags ambassadør. Kombinationen af den smarte klassiske silhouet, måden Blanca styler dem på og ikke mindst det sindssygt seje samarbejde med JW Anderson har resulteret i en kæmpe craving for den klassiske All Star model hos mig. Imens jeg venter på, at den sorte udgave af denne lander i april vil jeg tage et nærmere kig på disse, som jeg ejer og bruger flittigt og derudover vil browse igennem Asos’ skønne Converse-udvalg*. I kan se mine favoritter nedenfor.

ZEBRA* // BLACK PLATFORMS* // BLUE + STARS* // CLASSIC BLACK* // CLASSIC OFF-WHITE* // CHECKED* //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 23, 2019