CLASSICS

ESP

Reklame for ESP

Hvis der er noget jeg elsker, så er det jakker – og helst jakker med et boxy og lidt oversized fit. Jeg har netop indgået et samarbejde med norske ESP, som laver de mest fantastiske jakker, frakker, halstørklæder og sweatre i det fineste norske uld fra norske fritgående luksusfår – deres uld er endda nordisk økocertificerede og de producerer alt i Norge – vildt sejt!

Jeg har fået lov til at give jer 20% rabat på deres fantastiske sortiment de næste 4 uger (indtil d. 25. april). På den måde kan I for eksempel få fingre i nedenstående jakke, som er det perfekte og lidt finere alterntiv til den klassiske bomberjakke til både efterår og forår (eller til indendørs brug om vinteren) – den kommer også i en fantastisk grøn version og i en fantastisk blå version. Jeg elsker detaljerne med lommen, båndet og ikke mindst de brede skuldre, som giver den det boxy fit som jeg ELSKER.

Brug rabatkoden CAROLINE20 ved checkout på ESP’s webshop og få 20% på dit køb. 

JAKKE ESP 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLASSICS