WISHES

WEDDING SEASON

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Jeg er nok ikke den eneste, der har fornøjelsen af at skulle være bryllupsgæst til sommer. Jeg skal i hvert fald til hele 5 (!!!) bryllupper til i år, hvilket jeg glæder mig mega meget til! Men hvad tager man på til bryllup?? Jeg har faktisk tænkt mig først og fremmest at kigge grundigt i mit skab og se hvad jeg har allerede, så jeg ikke skal ud og købe 5 nye outfits, men hvis nu jeg skulle få brug for en ekstra mulighed eller to, så synes jeg Asos har et amazing udvalg til gode priser, som altid. Se mine favorit bryllupskjoler nedenfor <3

 

BLUE STRIPES Asos*

NEON DRESS Asos*

TURQOIS Asos*

BLUE LACES Asos*

ZEBRA Asos*

DARK Green Asos*

BEIGE Asos*

MINT GREEN Asos*

GLITTER Asos*

SEQUINS Asos*

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHES