APRIL 22, 2019

SPRING SNEAKERS: CONVERSE

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Jeg sad klar med min telefon og mit dankort i hånden torsdag morgen i sidste uge, for at få fingre i den sorte udgave af JW Anderson og Converse’s Run Star Hike – desværre uden held, hvilket jeg stadig er igang med at komme mig over. Dog er der SÅÅÅ mange andre smarte Converse-modeller lige nu, som jeg kan trøste mig med. Jeg synes det er den perfekte forårs/sommer sneak og den er en smule mere sofistikeret og “work friendly” end de mange chunky sneakers der er på gaden lige nu (som jeg også elsker). Jeg har samlet mine yndlings nedenfor til inspiration <3

GOLD AND SILVER JW Anderson x Converse

 

STARS AND STRIPES JW Anderson x Converse

SNAKE Converse*

BLUE WITH STARS Converse*

YELLOW Converse*

WHITE PLATFORM Converse*

BLACK PLATFORM Converse*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 22, 2019