APRIL 30, 2019

WEDDING SEASON PART 2

Sommerens bryllupper lurer lige om hjørnet og jeg glæder mig helt vildt til alle de dejlige kærlighedsfester. I forlængelse af mit første wedding season indlæg HER, tænkte jeg, at jeg ville dele lidt flere bud på nogle flotte kjoler til dig, som skal være bryllupsgæst. Key er, at man føler sig både smuk og godt tilpas – for det er jo en lang dag, som bliver til en lang nat. Nedenstående kjoler er mine favoritter fra &other stories*.

BLUE &other stories*

PINK &other stories*

DARK BLUE &other stories*

TWO-SIDED &other stories*

GREEN &other stories*

LIGHT ARMYGREEN &other stories*

RUFFLES &other stories*

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 30, 2019