Days Gone By

JUNE 2, 2019

Et dagens fra søndag hvor jeg, på trods af lørdagens udskejelser fik bevæget mig udenfor i det dejlige vejr – desværre i ALT for meget tøj. Sommervejr kommer altid bag på mig og jeg ender altid med at tage alt for meget tøj på – jeg kunne have smidt jeansene, men desværre havde jeg ikke fået epileret ben sååå….

SUNNIES Asos 

DRESS Traffic People (old – similar here, here and here)

JEANS 2nd One x Marie Jedig (gifted)

SNEAKERS JW Anderson x Converse *

BAG Hvisk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Days Gone By