JUNE 14, 2019

JUNE 20, 2019

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Kender I det, når man fortryder, at man ikke har købt to af en ting, da man havde chancen? Sådan har jeg det lidt med nedenstående sandaler, som jeg fandt helt tilfældigt på udsalg hos Urban Outfitters sidste år. Jeg har brugt dem SÅ meget! Til gengæld har jeg nu endelig fundet et godt alternativ fra Topshop, som jeg naturligvis har bestilt i hvid.

SHIRT DRESS &other stories*

BODYSTOCKING Uniqlo x Alexander Wang

JEANS Weekay*

SHOES Urban Outfitters (similar here)

BAG Opening Ceremony

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUNE 14, 2019