JUNE 20, 2019

Hello Yoga!

Indholdet er reklame i og med, at jeg har modtaget en gratis prøveperiode hos Hello Yoga.

Jeg er virkelig dårlig til yoga. Jeg er stiv som et bræt, mega usmidig og de fleste yoga poses føles helt unaturlige fra min krop. MEN jeg har alligevel dyrket det i perioder og jeg kan uden tvivl mærke, at det er virkelig godt for mig – både for min krop og mit sind. For eksempel havde jeg engang så slem betændelse i kæben, at jeg vågnede og græd af smerte om natten, men jeg glemte det fuldstændig da jeg tog halvanden times yoga – det er da stof til eftertanke! Anyway, jeg har faktisk for nyligt været meldt ind i et yogacenter i 2 måneder, hvor jeg formåede ikke at nå én eneste yogatime – simpelthen fordi jeg måtte aflyse de timer jeg havde meldt mig til, da det ikke passede ind med job, aftaler osv. DERFOR har jeg mega optur over det nye site Hello Yoga. Konceptet er simpelt: Man opretter en bruger og så kan man ellers koble sig på live yoga sessions af enten 25 minutters varighed eller 55 minutters varighed – det koster hhv. 65 DKK og 95 DKK – det vil altså sige, at man kun betaler for de sessions man tager – smart!! Jeg glæder mig mega meget til at teste det hjemme i min lejlighed på min yogamåtte! Tjek det ud HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUNE 20, 2019