SNEAKERS

VERSO SKINCARE

Nedenstående produkter er modtaget i gave.

Jeg har de sidste ugers tid testet det svenske skincare brand Verso og jeg må sige, at jeg er VIRKELIG begejstret! Ikke nok med, at produkterne er dødsens pæne, at have stående fremme på badeværelset, så virker de altså også. De har en meget mild duft og er generelt milde mod huden, hvilket er vigtigt – jeg ved ikke noget værre, end når produkter er så parfumerede, at huden reagerer på det. Jeg har testet deres mischellar water, deres serum, deres øjencreme og deres natcreme og de er alle blevet en naturlig del af min rutine. Jeg bruger miscellar water om aftenen efterfulgt af lunkent vand og Glossier’s Solution og slutter af med deres øjen og natcreme. Om morgenen bruger jeg deres serum og deres øjencreme efter badet og slutter af med en god faktor 30 ansigtssolcreme.

Jeg har faktisk en rabatkode til jer, så I også kan teste de lækre produkter – koden gælder indtil 25. juli og giver 30% rabat på Verso Nourishing Experience kit! Se de forskellige koder nedenfor <3

Europe
CarolinexVerso
Sweden
CarolinexVersoSE
US
CarolinexVersoUS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAKERS