JULY 18, 2019

DAYS GONE BY

Så er jeg tilbage på pinden efter ferie og jeg tænker, at starte blødt ud med en Days Gone By fra den sidste måneds tid. Jeg håber alle har haft/har en dejlig sommer! Jeg er p.t. igang med en måneds (!!!) Zero Shopping Challenge, da jeg er blevet udfordret af min ven og kollega Cecilie Blaksted, som I måske kender fra Simply Fit bloggen? Jeg er idag på 9. dagen og det er hardcore, men også sjovt og udfordrende! Stay tuned – den skal nemlig bruges til noget spændende!

Fra Gannis prøverum i deres smukke Frederiksberg butik.

Søsterselfie fra Trendsales markedet d. 14. juli. Tak til alle, der kom forbi <3

En pause i Kongens Have iført mine elskede Supercourts (gave)

Morgenmad med søde veninder på 108. Deres bolle og kaffe er virkelig skøn!

Mig på Korfu i det dejligste hav.

Mere Korfu <3

Et af de bedste covers nogensinde med smukke Vanessa Paradis,

Jo og Nic forever <3 I lørdags var jeg til det skønneste bryllup.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULY 18, 2019