H&M STUDIO A/W 19

SEPTEMBER 5, 2019

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Et dagens fra igår, hvor jeg var til frisøren efter arbejde. Jeg blev klippet hos RODEO i Indre by og det var en kæmpe succes – jeg blev klippet af Luna og hun forstod præcis hvad jeg ville – tror aldrig jeg har været så tilfreds med en klipning før, så jeg har vist fundet min faste frisør. Det tog lidt over en halv time og det kostede lidt over 400 kr. med RODEO’s vennekort – kæmpe optur og anbefaling herfra!

Jeg har fundet de perfekte støvler fra Arket* (synes jeg selv), som jeg kommer til at leve i (sammen med mine elskede Eytys boots) hele vinteren.

SUNNIES Fall Winter Spring Summer (gifted + old)

DRESS Arket* (in different fabric)

VEST Vintage (similar here*)

SHIRT Zara (similar here*)

BOOTS Arket*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M STUDIO A/W 19