WISHES

SELF CARE SUNDAY

Noget af det værste jeg ved er ubehageligt undertøj på den der måde hvor det strammer, gnaver eller kradser. Samtidig er noget af det bedste jeg ved pænt undertøj! De to ting kan virke som en lidt umulig kombi, men med årene er jeg bare blevet enormt bevidst om hvor meget det betyder. Self care er ikke kun ensbetydende med spa nights, self care går ligeså meget ud på at treate sig selv lidt ekstra ved eksempelvis at iføre sig undertøj som er både behageligt og pænt – på den måde kan man føle sig godt tilpas på flere måder. I den forbindelse vil jeg give en kæmpe anbefaling til Organic Basics Soft Touch kollektion. Jeg har netop selv klikket det hvide sæt bestående af 1 x BH og 2 x trusser hjem og jeg ELSKER det allerede. Perfekt til søndagshygge i sengen eller som fundament for ens outfit når man har en lang dag og har brug for ekstra comfort! Brug rabatkoden DASHOBC3 ved checkout og få 10% rabat på din ordre <3

 

 

Find hele Soft Touch kollektionen HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHES