5 FALL SNEAKERS

QUILTED GRANNY JACKETS

Sidste år købte jeg nedenstående virkelig pæne jakke fra Topshop Boutique. Det quiltede nylon-agtige stof er sååå bedstemorsagtigt på den helt perfekte måde og så er det perfekt til dansk vind og vejr. Generelt lever granny-stilen i bedste velgående – jeg har eksempelvis også lige anskaffet mig en halskæde og et armbånd med turkiser og vamsede strik cardigans står højt på min ønskeliste sammen med chunky loafers, alt sammen items som findes i min farmors gaderobe (og i min oldemors da hun levede for den sags skyld).Jeg har fundet et par gode quiltede granny jakker, som I kan se nærmere på, hvis I er ligeså vilde med trenden som mig.

BABY BLUE House of Sunny

BLACK Monki*

ANORAK Weekday*

LONG SHINY Totême

DARK BLUE W. ZIPPER Monki*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 FALL SNEAKERS