OCTOBER 8, 2019

MBYM DINNER

I torsdags var jeg inviteret af MbyM og Load Creatives til middag på Østergro – den fantastiske grønne oase højt oppe på et tag på Østerbro, hvor jeg længe gerne har ville op! Det var helt magisk og kan altså virkelig anbefales. Desuden havde MbyM og Load Creatives sat den perfekte hyggelige stemning med pre-view af deres nye (virkelig flotte) kollektion, naturvin i lange baner og et rigtig nice hold. Sådan en aften, hvor man bare hygger sig og nyder maden og selskabet. Man føler virkelig at man er ude i naturen, når man kommer derop – der er bål, masser af grønt at kigge på, kaniner og høns og masser af hygge – virkelig imponerende at formå at skabe sådan en oase så tæt på Lyngbyvejen! Her er et par billeder fra aftenen – kjolen er naturligvis fra MbyM og en gave, det er bukserne også, de kommer dog først senere. Kjolen kan findes HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCTOBER 8, 2019