MBYM DINNER

10 WAYS TO STAY WARM

Jeg er lige flyttet (mere om det senere) og har i den forbindelse fundet ud af hvor mange jakker og hvor meget overtøj jeg har. Shit altså!!! Jeg elsker jakker og overtøj – lige fra veste til blazere til denimjakker og ikke mindst kæmpestore vinterjakker.  Jeg har samlet nogle af mine favoritter denne vinter (se også dette indlæg, hvor jeg taler om quiltede jakker) – det kan være nogle af jer andre har plads i gaderoben?

BEIGE BELTED Arket*

CROPPED VEST Arket*

BROWN WOOL Weekday*

BEIGE Weekday*

BROWN SHINY Weekday*

 

BLUE WOOL H&M*

BLACK BOMBER JACKET H&M (MAN)*

LONG BLACK DOWN COAT Arket*

BABY BLUE Mads Nørgaard

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MBYM DINNER