NOVEMBER 9, 2019

5 DREAMY BLACK BOOTS!

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Igår kom jeg til at gå i &other stories efter arbejde, hvor jeg faldt over disse fantastiske støvler*. De bor nu hos mig og jeg ELSKER dem! I anledning af mine nye støvler har jeg samlet de bedste sorte støvler fra mine yndlings webshops til jer nedenfor. ENJOY <3

SQUARE TOE KNEE HIGH LEATHER BOOTS &other stories*

MILITARY BOOTS Arket*

BLACK COWBOY BOOTS Ganni*

ANKLE RUBBER BOOTS Stella McCartney x Hunter*

THICK SOLE Monki*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER 9, 2019