DECEMBER 16, 2019

DAYS GONE BY

Et sidste DAYS GONE BY indlæg til at runde året ordentligt af og der går jul i den lige om lidt. December måned har stået på julegaveshopping, årets værste forkølelse, julefrokoster, en FANTASTISK Liss koncert på Hotel Cecil og besøg på to steder som jeg ikke har haft fornøjelsen af før, men som jeg KLART skal tilbage til; Nemlig Cofocos nyåbnede Coco Hotel, hvor min kæreste og jeg spiste den hyggeligste morgenmad med udsigt til deres fine lille gårdhave og BABBO-RIA, som er en virkelig hyggelig og rustik italiensk restaurant på Godthåbsvej med både pasta, pizza, buratta og naturvin på menuen. Derudover var jeg så drønheldig at få den smukkeste, korte perlehalskæde i tidlig julegave fra Ziva Jewelry. Nedenfor er der lidt snaps fra min lyselilla iPhone fra December.

Krøller lavet med mit nye OBH Nordica (gave) jern, som jeg fik til julehygge arrangement hos SPALT PR.

Perlekæde fra Ziva Jewelry (REKLAME)

Jeans og boots – boots som i øvrigt bliver helt smudset til når man cykler i regnvejr. Øv!

Flot setting på Coco Hotel.

Min skønne Topshop Boutique jakke og ny sweater fra Munthe (gave)

Champagne hos min farmor

Prøverumsselfie – nu siddende!

Pænt lyst i lejligheden

Morgenmad på Coco Hotel – i bedste franske stil.

Min debut med palmekålspasta – helt amazing!

Hygge

Mine gemte ‘Beauty’ inspo billeder på Insta

<3 RIHANNA <3 i verdens pæneste jakke

Frokost på Bottega Barlie

Glossier office delievery efter Black Friday

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER 16, 2019