DECEMBER 26, 2019

HOTEL HORNBÆKHUS

Jeg er kommet meget i Hornbæk gennem hele mit liv, først og fremmest fordi min farmor bor der. For et års tid siden flyttede min mor også dertil OG min far har sommerhus der – så det er altså lidt af et “stamsted”. Ved siden af min farmor ligger Hornbækhus – det har det gjort så længe jeg kan huske, men for et par år siden fik Hornbækhus nye ejere og det var nok noget af det bedste der kunne ske. Stedet er blevet SÅ hyggeligt og ægte badehotels-agtigt med smukke tapeter, hyggelige kroge hvor man kan læse eller tage en lille lur, ild i pejsen og højt til loftet i mere end én forstand. Hotellet er definitionen af hygge og personalet er noget af det sødeste. Gæsterne består både af lokale Hornbæk borgere, folk fra nærliggende byer og tursiter, hvilket også giver en rimelig lokal vibe. I bedste Absalon-stil (det er nemlig samme ejer, som har Hotel Hornbækhus som også har Absalon-kirken på Vesterbro) er der fællesmiddag HVER aften kl. 19.00, hvor man sidder i den hyggeligste spisesal ved langborde og nyder aftenens middag og taler med de mennesker man sidder sammen med.

Mellem jul og nytår besluttede min kæreste og jeg at prøve at tage en overnatning der – jeg har været der til fællesspisning og har længe gerne ville prøve at overnatte der – og det kan altså virkelig anbefales. Vi tjekkede ind kl. 16, tog en lur på det dejligste lille værelse (som i øvrigt har det flotteste badeværelse), hvorefter vi drak en pre-drink i pejsestuen inden middagen blev serveret kl. 19. Under middagen sad vi ved siden af to virkelig søde kvinder og snakkede og snakkede og snakkede og efterfølgende satte vi os igen i pejsestuen med en kande te og en bog og nød den hyggelige og stille vibe. Derudover sover man fantastisk om natten på grund af stilheden og den friske Hornbækluft. Morgenmaden bliver serveret 8-10 i spisesalen (ikke fællesspisningsstil) hvor der bliver serveret kaffe, hjemmebagte boller, mini croissanter, hjemmelavet marmelade og skøn ost. Efterfølgende drak vi mere kaffe i pejsestuen og gik en dejlig tur langs vandet – 24 timer i badehotels hyggemode gør altså underværker og jeg kan som sagt VARMT anbefale Hotel Hornbækhus. Der er også yoga til de morgenfriske og så er hotellet indrettet sådan at man kan gå på opdagelse og kigge på de mange forskellige smukke lamper, tapeter, vaser og blomster.

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER 26, 2019