DREAM COAT

UNIQLO U SS20

Jeg har p.t. den værste uge – i mandags fik jeg stjålet min elskede elcykel på Nørrebrogade og jeg har tilbragt de sidste to dage i sengen med bragende influenza. Håber jeres uge er bedre end min <3 Til gengæld fik jeg en mail med billeder af Uniqlo’s SS20 kollektion af deres Uniqlo U linje og så fik jeg det faktisk lidt bedre, for det er godt nok pænt! Se mine favoritlooks fra kollektionen nedenfor – jeg er især vild med poloerne med et twist og de smarte accessories. Kollektionen blev lanceret igår, så den skulle være at finde i alle butikker og online.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAM COAT