FEBRUARY 11, 2020

FEBRUARTANKER

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Det er ikke så ofte at jeg udgiver teksttunge indlæg, men jeg føler at jeg har en del på hjerte her i februar, som jeg vil dele eller tippe om. Ovenstående billede er i øvrigt fra et shoot jeg var på i weekenden med Oddform, som er er nyt dansk spændende – og meget anderledes – brand. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet – indtil da kan I følge med på deres Instagram HER.

 1. Jeg er startet på uni igen!!!! Efter tre års pause væk fra Københavns Universitet siden jeg fik min kandidat i Engelsk i januar 2017 er jeg tilbage på skolebænken – denne gang fordi jeg skal læse sidefag i film og medievidenskab for at udbygge min profil lidt og opnå kompentencer til forhåbentlig at kunne blive gymnasielærer en dag ude i fremtiden. Jeg er fortsat på Splay One som Projektleder og forsøger dermed at jonglere begge ting på bedst mulig vis – beklager på forhånd for stille perioder (havde lykkeligt glemt hvor meget man skal læse på uni).
 2. Jeg er ikke overdrevet Justin Bieber fan, men kan godt lide ham. Jeg må dog tage hatten af for hans nye musikvideo, hvor han sætter fokus på nogle seje personer med vigtige historier- se den HER
 3. Tænker I også nogle gange over hvor meget man kan tillade sig at rette på folk i offentligheden? Jeg er tit ved at gå til af vrede over folks opførsel, men siger meget sjældent noget på trods af at jeg faktisk modtager en eller anden form for voksenskældud fra andre minimum en gang om ugen (din cykellygte er for skarp osv). Scenarie 1: Kl. er otte om morgenen, jeg har lige været i bad og er på vej til arbejde og så kommer jeg til at cykle bag ved en som ryger sin morgencigaret, så jeg skal cykle omringet af røgen fra en rød Prince. Scenarie 2: Jeg cykler virkelig tit bagved folk som enten spytter eller laver den klassiske “jeg pudser lige næse ved at holde på det ene næsebor og puste hårdt ud i det andet” så man nærmest kører galt på cyklen for at undvige en anden persons snotklat (wtf?!). Scenarie 3: Folk der hoster i offentligheden uden at holde sig for munden – specielt i supermarkedet. Og jeg kunne blive ved (med frygt for at lyde som en sur og lidt uptight person).
 4. Jeg er kommet frem til at jeg har fire stilikoner (udover mine veninder og min familie): Rihanna, Leandra Medine, Zoë Kravitz og Okay Kaya. Er det ikke bare et godt hold? Udover at de har god stil er de også alle fire både grineren, kloge og classy efter min mening.
 5. Overvejer at skifte navn til Renaldini Feddelucci, hvad synes I om det? Det ville også være et godt blognavn.
 6. Er vi enige om at Okay Kaya må komme til København og give koncert snart? Jeg mener, hun har LIGE udgivet nyt album OG hun er var på forsiden af Eurowoman i februar måned (virkelig pæn styling af skønne Victoria Saceanu)
 7. Jeg skal til Bali i April! 5 dage i Canggu, hvor vi skal bo HER og surfe og 5 dage omkring Ubud – hvis nogle har gode tips til hoteller/resorts eller ting man skal lave eller se i/omkring Ubud så sig endelig til!
 8. Jeg leder efter den perfekte lange læder/lak frakke – gerne med croc effekt. Det kommer sig af at min veninde Rex har fundet den smukkeste vintage YSL i lak og croc i genbrug og jeg er så dødmisundelig (men glad på hendes vegne). Bestilte egentlig DENNE* hjem fra Asos, men den var desværre alt for plastic-agtig, så jeg returnerede den.
 9. Jeg elsker god kundeservice – forleden havde jeg bestilt nogle ting fra Topshop, hvor pakken kom lidt sent. Det rådede de bod på ved at sende mig en 20% rabatkode – uden at jeg havde brokket mig.
 10. Jeg synes det er så vanvittigt hvor influenced man (jeg) kan blive på Instagram. Jeg vil bare have en fucking tanktop med skulderpuder fordi jeg har set den så mange gange på IG og hvis den ikke var udsolgt på Frankie Shop så havde jeg købt den, på trods af at den koster 75 dollars.

 

2 kommentarer

 • Ida Carina

  Jeg kan anbefale et par netter på fantastiske Yoga Barn i Ubud. Book din overnatting på rommene som heter “The Nest”. Beste utsikt til jungel og interiøret er nydelig. Dra på noen yogaklasser og spis deilig mat i restauranten til Yoga Barn. Kort avstand til resten av det Ubud har å by på. https://www.theyogabarn.com/bali-retreat-center .

  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEBRUARY 11, 2020