WHAT TO DO?

BALI

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Om to uger skulle min kæreste og jeg have rejst til Bali, men vores rejse er – ligesom alle andres, naturligvis blevet aflyst og udskudt på ubestemt tid. For et par uger siden lavede jeg dog nedenstående collage, som jeg bestemt ikke mener at I skal snydes for! Det kan jo være det bliver aktuelt for jer og mig på et andet tidspunkt.

 

SUNNIES Le Specs*

BIKINI TOP Ganni*

BIKINI BOTTOMS Ganni*

BAG Arket*

SUNSCREEN Avène 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT TO DO?