MARCH 11, 2020

MARCH 16, 2020

Jeg håber at alle er sunde og raske og holder humøret højt trods situationen i samfundet p.t. Jeg prøver så vidt muligt at strukturere mine dage og stå op kl. 7.30, tage et bad, tage normalt tøj på og arbejde/lave skole til kl. 16-17. Nogle dage er nemmere end andre og man kan nok ikke helt undgå at føle sig lidt zombie-agtig. Forleden tog jeg min nye smarte læderfrakke fra Meotine (reklame) og mine nye adidas Torsion-sneakers på og gik en tur rundt om blokken – jeg holder naturligvis stor afstand til andre mennesker, men det er altså vigtigt at få lidt frisk luft.

OBS: Nogle af ovenstående items er modtaget i gave, disse er markeret med (reklame)

SUNNIES Blank

LEATHER COAT Meotine  (reklame)

BAG Hvisk (reklame)

SNEAKERS adidas

4 kommentarer

 • Wow hvor er den taske altså bare flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bestilte for kort tid siden en jakke fra Meotine der minder meget om den du har på her. Jeg er virkelig blev glad for den. De her dage hænger den dog fint på en bøjle i gangen :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Præcis! Samme her – den kommer dog på hver gang jeg har mulighed for at gå en tur! hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 11, 2020