A DISCOUNT ON HAPPY HANDS!

MARCH 22, 2020

Jeg håber I holder humøret højt. Det er noget af det mest surrealistiske alt det her, men jeg prøver at holde humøret højt, få det bedste ud af min lejlighed og løbe/gå ture på skæve tidspunkter for at undgå andre mennesker. Jeg har endda rykket rundt i min lejlighed for at få tiden til at gå med noget – heldigvis er jeg glad for resultatet. Måske skal jeg lige tjekke ind med et interiør post en af dagene… Nedenstående billede er fra en gåtur i Frederiksberg Have, hvor der ikke var så mange mennesker og dem der var, var rigtig gode til at holde afstand – så dejligt at se at folk står sammen om det her.

COAT Lærke Andersen

SWEATER &other stories*

PANTS H&M (similar here*)

SNEAKERS New Balance 530

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A DISCOUNT ON HAPPY HANDS!