LYKKEN ER....

MARCH 21, 2020

I disse tider gør det sig gældende (måske mere end nogensinde før) at man kun har det sjov man selv laver. Derfor hoppede jeg i en flot kjole (som jeg har lånt fra Elaine Hersby) og drak naturvin og Martini Bianco og spillede yatzy og Hvem er Hvem? med min kæreste i lørdags, hvorefter vi fandt ud af at man kan spille Sing Star på Playstation hvor man bruger sin mobiltelefon som mikrofon (?!?!?!) – det tip er hermed givet videre. Uanset om man bor alene, med roomies, med dyr eller med sin kæreste er Sing Star virkelig grineren jo! Og hvis man ikke har en Playstation kan man jo altid fyre op for en YouTube lyrics video!

God weekend <3

DRESS Elaine Hersby (borrowed)

SHOES Zara

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYKKEN ER....