OUTFIT CRUSH

APRIL 7, 2020

Jeg føler at foråret i år er bedre end nogensinde – er det bare mig? Jeg bliver vækket af solen hver morgen og jeg kan sidde i t-shirt på altanen om eftermiddagen. Det er da helt skønt! Specielt når det nu er påske! Nedenstående outfit er fra i tirsdags, hvor min kæreste og jeg tog en pause fra arbejde og skole og hentede poké bowls fra Hooked (den kan virkelig anbefales!)

OBS: Nogle af ovenstående items er modtaget i gave, disse er markeret med (reklame)

EARRINGS North North North (reklame)

COAT Weekday* (reklame)

T-SHIRT &other stories*

JEANS Weekday* (reklame)

SNEAKERS New Balance 530

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT CRUSH