APRIL 22, 2020

APRIL 28, 2020

Et billede fra den ugentlige indkøbstur – en vane som jeg bestemt har tænkt mig at tage med på den anden side, for hvor er det bare optur at have et fyldt køleskab og ikke købe ind hver eller hveranden dag. Jeg tænker at man sparer både tid og penge!

Den fine grønne takse er ny og en gave fra brandet Soriano van Gaever, som jeg længe har crushet på på Instagram. De laver de fineste ting i det flotteste materiale og jeg har faktisk også været så heldig at få en matchende top til tasken – glæder mig til at bruge det som sæt!

 

OBS: Nogle af ovenstående items er modtaget i gave, disse er markeret med (reklame)

VEST Blanche 

DOWN JACKERT Uniqlo 

TIGHTS H2O Fagerholt fra Adélie

STØVLER Shoebiz Copenhagen (reklame)

BAG Soriano van Gaever (reklame)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 22, 2020