APRIL 28, 2020

OUTFIT WISHES: FLEECE

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Jeg gav min søster en sort Patagonia fleece i julegave og hver gang jeg ser hende med den har jeg lyst til at købe en fleece til mig selv. Arket har nogle virkelig flotte nogle, som er lavet af gebrugsmateriale og i de fineste farver – se hele udvalget nedenfor! Nedenstående outfit ville være helt perfekt, når vi er tilbage på den anden side af alt der her.

FLEECE Arket*

TANKTOP Graumann

TIGHTS Arket*

BAG Arket*

BOOTS Marni* (on sale)

 

 

 

BLUE Arket* / GREY Arket* / GREEN Arket* / BLACK Arket*

2 kommentarer

 • Åh det er sjovt med fleece modet. Min kæreste fisker og jager meget og har altid gået i fleece og siden vi flyttede på landet så er det ikke kun i naturen men han har det på HVER dag og vi snakker både bukser og trøje. Men jeg må indrømme at jeg er ved at komme med på vognen. Det er bare lækkert med noget varmt men let tøj, men jeg holder mig også til overdele indtilvidere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Ej hvor sjovt! Det er jo også både praktisk og komfortabelt, så jeg forstår ham godt! Men vildt med fleece bukser alligevel 🙂 Jeg tror også jeg starter med overdelene og så må vi se om vi bliver hooked 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 28, 2020