SNEAKER WISHES

MAY 30, 2020

Jeg er p.t. i eksamensperiode – efter 3 år væk fra skolebænken havde jeg ellers lykkeligt glemt hvor FOMO-agtigt det føles at sidde med eksamen mens alle er ude og have the time of their lives i det gode vejr. Jeg startede tilbage i februar på Uni igen for at læse sidefag i Film og Medie via Åbent Univeristet – det tager 1,5  år (3 semestre) og det er så vildt at første semester nærmest allerede er ved vejs inde. Det er hårdt, men også virkelig fedt at læse igen og trods fjernundervisning er det virkelig optur at blive undervist af dygtige, kompetente undervisere. Jeg tænker faktisk at jeg kan værdsætte det mere, nu da jeg er blevet lidt ældre – uden at lyde for gammelklog 😉 Kæmpe high five til alle andre, der også sidder med eksamen i de her flotte sommerdage!

Nedenstående outfit er fra lørdag aften (tror jeg?) hvor jeg gik en aftentur til indre by med min kæreste, for at få en lille skrivepause fra min opgave.

OBS: Nogle af nedenstående items er modtaget i gave, disse er markeret med (reklame)

TRENCHCOAT Weekday (old – similar here* and here*) (reklame)

SKIRT Zara (old – similar here*)

SWEATSHIRT Weekday*

SNEAKERS Asics

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAKER WISHES