WEEKDAY FAVES

RAZORS

Hvis der er noget jeg er træt af, så er det kvindelige hygiejneprodukter pakket ind i bullshit. Eksempelvis skrabere med jordbærduft (WTF?), tamponer med farvede plastic glimmerhylstre med lavendelduft og jeg kunne simpelthen blive ved. Det er jo ikke fordi at sådan nogle produkter ikke gerne må være lækre, men det virker for mig at se fuldstændig unødvendigt at udsætte sin krop for fake jordbærduft eller farvet plastic – især på de allermest intime områder. Jeg bruger faktisk altid selv skrabere til mænd fordi jeg gerne vil undgå det.

Der er heldigvis sket lidt på hårfjerningsfronten på det seneste og i den forbindelse er jeg faldet over to brands som jeg vil tippe om; nemlig Dusk og Estrid.

DUSK

Dusk er et dansk brand med en mission om at gøre hårfjerning mere bæredygtigt og langt mere self-care agtigt end man er vant til. Konceptet er sådan at man kan købe et kit til barbering bestående af en genanvendelig (og virkelig pæn) skraber, en sæbe til anvendelse og en saltsten og en olie til efter barbering. Bladet på skraberen kan skiftes ud, når det bliver sløvt. Altså et kit bestående af items, som man godt gider at have liggende fremme på sit badeværelse og som er lækkert og langtidsholdbart (og uden for meget overflødig emballage). Jeg ønsker mig et kit næste gang jeg har fødselsdag i hvert fald. Derudover kan jeg se at Dusk er i fuld sving med at udvide deres sortiment med produkter med både menstruationskopper og self-exploration tools. Der er altså flere grunde til at holde øje med dem! Se mere om Dusk HER.

ESTRID

Estrid er et andet brand som jeg også synes er værd at tjekke ud. De laver langtidsskrabere i forskellige virkelig fine farver i god kvalitet og så har de endda den service at man kan få leveret nye blade til sin skraber fast hver, hveranden eller hver tredje måned – super smart. Estrid har også en række selfcare produkter som shave cream, body lotion og body oil wash som gør barbering til en lidt skønnere oplevelse. Deres produkter er i øvrigt veganske. Bonus: Estrid-skraberen kommer med en lille holder, så man kan hænge den op på badeværelsesvæggen når man ikke bruger den OG et hylster, så man kan tage den med når man rejser! Se mere om Estrid HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKDAY FAVES