JULY 2, 2020

SOMMER 2020

Jeg håber at I alle nyder sommeren – jeg har netop afsluttet tre ugers sommerferie i Danmark, hvilket har været en blandet oplevelse på vejrfronten men ellers dejligt. Min kæreste og jeg var så heldige at låne hans forældres dejlige sommerhus, så der har vi tilbragt det meste af tiden. Derudover er det blevet til intet mindre end tre museumsbesøg på Statens Naturhistoriske Museum for at se Tristan Otto T-Rexen, en tur på J.F. Willumsen museet i Frederikssund og en tur til Rudolph Tegner Museet i Dronningmølle. Derudover har vi spillet en masse tennis, SUP’et på Mølleåen og lavet en masse Maria Vestergaard-salater Her er lidt snaps fra min sommer og så er jeg ellers tilbage på pinden fra idag.

Lur i en liggestol i haven. Øreringe fra Pura Utz

Kulhuse strand <3

Middag med søde veninder på Osteria 16 i Ravnsborggade

Rudolph Tegners skildring af mig og mine veninder på floor, når Søpavillonen åbner igen hihi

Smuk have

Grøntsager på grillen

Sommermad

Yatzy

Hjem fra stranden

Blomster fra haven

Søstjerne <3

Tennis <3

Reklame: Halskæder fra Anni Lu HER og HER og øreringe fra North North North 

Smuk solnedgang

Jean Michel Basquiat t-shirt købt hos Uniqlo på Strøget og bukser fra Nørgaard paa Strøget

Strandsti i Lynæs

Lynæs strand

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULY 2, 2020