INSPIRATION: JACQUEMUS FALL20

SEPTEMBER 3, 2020

Et outfitbillede fra i torsdags, hvor jeg var forbi Soullands pæne showroom efter arbejde, for at se nærmere på deres dødflotte SS21 kollektion. Jeg kan slet ikke få armene ned over deres kvindekollektion altså. Jeg vil i øvrigt tippe om nedenstående flotte armbånd fra det Berlinbaserede danske brand Jukserei som jeg har været fan af i mange år. De var så søde, at sende mig armbåndet og jeg har vitterligt haft det på lige siden – det fås også i guld her (reklame).

NECKLACE Ziva Jewelry (reklame)

DRESS Stine Goya* (on sale)

SNEAKERS adidas (on sale)

JEANS Monki*(reklame)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: JACQUEMUS FALL20