WEEKEND OUTFIT

5 NOVEMBER CRAVINGS

Det er for alvor blevet efterår – det er kold, man har lyst til at hygge og snacke hele tiden og intet tøj er varmt eller blødt nok. Her er en liste over ting jeg har lyst til at lave i November:

  1. Jeg har virkelig meget lyst til at prøve Ara’kais Face Place Signature behandling. Jeg fik anbefalet Ara’kai af beauty guru Karen fra Beautyhero og har fulgt dem på Instagram lige siden. Deres univers er helt skønt og wellness-agtigt på den skønne og ikke alt for polerede måde.
  2. Jeg er på ingen måde Kardashian fan, men forleden dukkede dette billede op i mit discover feed på Instagram og siden da har jeg cravet brune læderbukser SÅ hårdt. Jeg har researchet en del og det tætteste jeg er kommet er disse smukke bukser fra Rotate, som godt nok er mere røde end brune, men stadig! De er så udsolgt, så nu kan jeg starte forfra igen.. men jeg har naturligvis også skrevet mig på listen til at få besked, når de er back in stock. Så må vi se hvad der sker.
  3. Allerede i slutningen af oktober begyndte jeg at crave juleslik og jeg har lyst til brunkager, lyserødt skumslik og æbleskiver hele tiden.
  4. Det er lidt irri, men også lidt nice, at det bliver så tidligt mørkt. I starten af Oktober var jeg på Gl. Holtegaard og se Fed Ler-udstillingen (kæmpe anbefaling!) og det gav mig lyst til at tage flere museumsaftenture på hverdagsaftener. Jeg tænker at jeg snart skal forbi Louisiana en aften og se hvad der sker.
  5. Jeg har så meget lyst til at tage på loppemarked og sælge ud af mine ting – jeg har virkelig ryddet meget ud på det sidste. Desværre tillader hverken sæsonen eller corona-situationen loppemarkeder lige p.t.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND OUTFIT