NOVEMBER 15, 2020

ODDFORM

Tilbage i Februar var jeg på skydning med et virkelig godt team, for at skyde billeder til et nyt spændende brand ved navn Oddform – det er der kommet nedenstående billeder ud af – fotograferet af den dygtige fotograf, Kristoffer Juul.

Det at finde jakkesæt kan være lidt af en jungle – både for mænd og kvinder. Det er vigtigt at jakkesættet fitter som det skal på ærmerne, over skuldrene, i taljen, i længen osv. for at få det skarpe look som netop er formålet med et jakkesæt. Dertil kommer jakkesættets detaljer i alt fra knapper til buksespænder. Det bliver hurtigt meget klassisk på den lidt kiksede måde eller meget dyrt. Det er Oddform i fuld sving med at lave om på; de tilbyder skræddersyede jakkesæt til mænd og kvinder for 3.495 kr (dem der har købt jakkesæt før ved at det er en god pris) i enkelt design og lækre materialer.

Alle kroppe er forskellige og det hylder og anderkender Oddform; Oddform fungerer nemlig sådan, at man booker en gratis fitting, hvor de kommer hjem til en så man kan prøve jakkesættet på mens de måler op og mens man forklarer præcis hvordan man gerne vil have det. Herefter går der 5-7 dage, hvor de justerer ens jakkesæt efter ens mål, kropsform og ønsker hvorefter jakkesættet bliver sendt hjem til dig. Virkelig smart og convenient!

Deres jakkesæt er designet i København og produceret i Portugal, jeg har selv et i blåt og kvaliteten er dødlækker!

SE MERE OM ODDFORM HER

Foto: Kristoffer Juul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOVEMBER 15, 2020