OUTFIT DREAMS

CHRISTMAS WISHES

Jeg ønsker mig primært julegaver fra danske shops og designere i år – og har også tænkt mig at give gaver fra danske, lokale shops. Her er min ønskeliste. Udover nedenstående items kunne denne og denne også godt være på min ønskeliste.

 

EARRINGS Polar Jewellery

Jeg elsker alt hvad Polar Jewellery laver – specielt deres smukke sølvting. Deres univers er magisk og helt delicious. Jeg var så heldig at få denne smukke ørering i fødselsdagsgave af mine veninder og den bruger jeg nærmest hver dag. De smukke øreringe kunne enten kombineres med denne eller bruges sammen til festlige lejligheder.

ADVENTURE BOTTLE Prolog

Man skal huske at drikke vand – drikkedunken fra mit yndlings kaffebrand, Prolog, er perfekt til formålet med 500 ml.

VASE Hornbæk Brocante

Jeg craver generelt smukke unika ting til mit hjem (og til sommerhuset). Denne er så smuk og speciel og ville være dødflot at have stående i reolen. Læs mere om Hornbæk Brocante HER.

CARDIGAN Ganni from Adélie

Den perfekte cardigan/top med smuk udskæring i skønt materiale. Perfekt til alt faktisk.

LAMP from Tadaima

Jeg har kigget på den smukke lampe siden August og jeg er helt betaget af den. Den kombinerer smuk japansk minimalisme med standerlampe (som i min optik er en svær størrelse) på en helt perfekt måde!

BOOK Obama (from Bog&Idé)

Jeg er stor fan af Obama og har glædet mig til hans nye bog, så den er selvsagt på ønskelisten.

BB CREME Karmameju

Jeg har brugt Karmamejus BB creme i ‘Deep’ de sidste par måneder og jeg har simpelthen været SÅ glad for den. Den giver perfekt glød og coverage. Nu er min sommer tan efterhånden ved at være væk, så nu ønsker jeg mig den i ‘Medium’.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT DREAMS