DECEMBER 14, 2020

STAY WARM!

Indholdet indeholder reklamelinks.
Rekamelinks er markeret med *

Hvis der er en ting jeg har meget af i min gaderobe, så er det jakker og frakker. Min kæreste er mildest talt ved at blive sindssyg over det lag på lag af jakker, der hænger i vores gang. Men i et land som Danmark, hvor man har jakke eller frakke på hver dag 10/12 måneder (ish) så er det vigtigt at være godt dækket ind. &other stories* har sindssygt mange pæne, som jeg lige vil tippe om. Så er der lidt pænt at holde varmen med i januar, februar og marts (måske også april).

KORT OG BOXY

Kæmpe wow til de her to, korte, boxy jakker. Jeg så læder-jakken live forleden, da jeg besøgte &other stories butik og den er premium med stort P! Så lækker kvalitet og virkelig, virkelig pæn. Versionen til venstre er et godt og mere prisvenligt alterntiv, som i øvrigt også er dødpæn.

BLACK FAUX FUR &other stories*

LEATHER SHEARLING COAT &other stories*

LANG OG PRAKTISK

Hvis der er en frakke jeg har brugt meget, så er det denne mørkeblå sag fra Topshop Boutique som jeg købte for to år siden. Man kan køre sindssygt mange lag indenunder og så er den dejligt lang, hvilket er dødpraktisk når man cykler alle steder og ikke vil have våd/kold popo.

NYLON TRENCH COAT &other stories*

QUILTED COAT &other stories*

FANCY

En jakke kan både være prikken over i’et på et outfit, men den skal også kunne stå alene – tænk bare på alle de gange, hvor du skulle på museum og der ikke var en gaderobe, på de bodegature, hvor du ikke har et bord (og der selvsagt ikke er en gaderobe), hvor du er endt med at have din jakke på hele aftenen. Så er  det da smart at have en, der er så pæn at man ikke behøver at tage den af. Nedenstående opfylde de krav, hvis I spørger mig.

LONG PUFFER &other stories*

WOOL COAT &other stories*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER 14, 2020