FOLLOW ME

Inspiration

4thandbleeker.jpg
Idag starter jeg i skole igen og jeg er så småt begyndt at komme i efterårsmood – selvom det ikke er ligeså sjovt som summermood. Jeg har lyst til at investere i flere fine nederdele af la den på billede 4 fra Zara (de gør det jo SÅ godt denne sæson, vil nærmest have det hele!) og jeg er konstant på jagt efter boxy sweatshirts, sweaters og bomberjakker. Fint undertøj inderst inde er godt til at holde humøret højt i de koldere måneder og måske skal jeg også snart til at investere i en rygsæk…? Dertil ville den fine fra Kenzo set hos Wood Wood være et godt bud 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOLLOW ME