hey

ELLE style awards: New Nordic Talent

Skærmbillede 2014-01-06 kl. 12.49.02.png
collage-(5).jpg
Jeg synes det er mega spændende og ikke mindst, vigtigt, at holde øje med nye talenter indenfor modeverdenen – derfor var jeg forleden forbi Elle.muuse.com for at tjekke de nominerede unge nordiske designtalenter ud – de er alle nominerede til Elle Style Awards i kategorien New Nordic Talent og der er virkelig mange seje ting at kigge på. Min personlige favorit er danske Lina Funder som fik min stemme. Tjek det ud og stem lige HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hey