Riri covers VOGUE

Aussie: Miracle Recharge

aussie.jpg
Jeg har en lidt umulig hårsituation – normalt går jeg kun til frisøren en gang om året fordi jeg glemmer det og fordi jeg tit bliver utilfreds med resultatet. Det resulterer i kedelige spidser og tørt hår, især i vintermånederne. Det er her at de to Aussie Miracle Recharge conditioner sprays kommer ind i billedet. Bruger jeg balsam i badet har mit hår tendens til at blive fladt og slasket, men disse to conditioner sprays skal sprøjtes i håret – vådt eller tørt. Dejligt nemt og det fungerer perfekt til mit hår. Den blå har fokus på fugt mens den brune har fokus på shine, så jeg skifter lidt imellem dem alt efter hvad jeg er i humør til. Dejligt nemt og det virker – og så dufter de virkelig lækkert! Det er første produkt jeg prøver fra Aussie og jeg tror jeg vil investere i flere produkter fra brandet fx. har jeg hørt en masse godt om deres shampoo. Nogle gode foreslag eller erfaringer?

4 kommentarer

 • Caroline
  Tak for tippet Mie og Anna! 🙂 Og ja Luna du har ret, den er lidt slik-agtig i duften, men det er nu okay lækkert – så kan man spare lidt på parfume osv 😉
  rainbowdash.dk
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna
  Jeg har selv brugt deres conditioner til tørt hår og den er faktisk rigtig fin, hvis man kan holde ud at lugte af sliktyggegummi 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie
  Personlig er duften lidt for slik-agtig til mig, men har også hørt godt om mærket! Selv er jeg stor fan af det økologiske mærke Less is more, som virkelig fungerer. Jeg bruger normalt heller ikke balsam, da jeg oplever det samme som dig, men jeg er ret vild med deres Aloe Mint serie, selv også balsamen 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna
  Jeg bliver også kun klippet en gang om året, da jeg heller aldrig er tilfreds efterfølgende.
  Men jeg har brugt Aussie i et års tid nu, og mit hår har aldrig haft det bedre. Jeg har brugt lucious long serien og suppleret med 3 minute miracle treatment én gang ugentligt 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Riri covers VOGUE