Adélie Pre-Sale!!!

lingerie love

Skærmbillede 2014-06-09 kl. 23.42.50.png
Kender I det når man ser noget og det giver en et sug i maven fordi det bare er fuldstændig perfekt? Well, sådan fik jeg det lidt da altid stilfulde Labériane fra  The Blab postede en collage hvor der bl.a. var et billede af den mest perfekte triangle BH. Den er fra Valentine NYC og kommer I alle de rigtige farver. Den er SÅ pæn og perfekt og jeg har lyst til at bestille en af hver. Tjek siden ud HER


Do you know that feeling when you see something and it causes butterflies in your stomach because it is simply just perfect? Well, that is how I felt when the always stylish Labériane from The Blab posted a collage with a picture of the most perfect triangle bra. It is from Valentine NYC and it comes in all the right colors. It is SO pretty and perfect and I just feel like ordering one of each. Check out the site right HEREIngen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adélie Pre-Sale!!!