haps

Beauty essentials: Face

beauty - face.jpg
Skønhedspleje og sommer går hånd i hånd. Derfor tænker jeg at det kunne være meget sjovt at lave tre indlæg med de produkter jeg bruger; et dedikeret til ansigtspleje, et til kroppen og et makeupindlæg måske… Vi starter med ansigtet. Da jeg var yngre klaskede jeg produkter i hovedet uden egentlig at tænke over hvilke ingredienser de indeholdt, om de var parfumerede osv. Men jeg er virkelig begyndt at overveje det meget før jeg investerer i et nyt skønhedsprodukt og vil langt hellere splashe lidt flere penge og så være sikker på at det er godt og sundt at proppe på huden, end at ende med en masse nattesved.
Her er mine favoritter til sommer fra venstre:
– Avéne ansigtssolcreme: Beskytter i ansigtet med Spf 30 og fungerer lidt som en BB creme idet der er lidt farve i som gør huden jævn og lækker at se på.
– L’Oréal calming gel-creme wash: superlækker konsistens, nul parfume og renser huden på en virkelig skøn måde. Jeg bruger den kun om aftenen når jeg har fjernet min makeup da man skal passe på med at rejse for meget.
– L’Oréal Youth Code Night: Min natcreme fra L’Oréal. Den er egentlig anti-age hvilket måske er lidt over the top da jeg kun er 23 år men jeg kan godt lide den måde den føles på huden og så er den kun meget let parfumeret og man vågner op med babyblød hud.
– REN Invisible Pores Detox Mask: Jeg har prøvet masken et par gange når jeg har været til kosmetolog og den virker altså. REN’s produkter er i det hele taget superlækre. Jeg bruger den én gang om ugen efter jeg har renset huden godt igennem og skrubbet enten med en mild scrub eller en vaskeklud.
– A-Derma Sensifluid: Den her er ny i min samling og jeg er allerede fan! Den er lidt ligesom Bioderma som vi jo efterhånden alle kender, men bare endnu bedre. Den er helt mild og helt uden parfume og den er helt perfekt til at fjerne makeup med og rense huden om aftenen efter en lang dag.
Kom gerne med tips og tricks til ansigtshudpleje hvis i har nogen!  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

haps