Way Out West

Packing

Paros Packing <3.png
Tomorrow I am leaving on a jetplane to go and spend 9 days on the Greek Island Paros. Looking VERY much forward to it! I have just started packing and it is so much fun (not). The most important vaca items are without a doubt my gold slippers from the Stine Goya x H2O collab, my pink Instax mini cam from Fuji Film and plenty of refill pictures and my bunny cap from Peter Jensen (I know my boyfriend think it is stupid and weird but he will adjust…) I am not bringing my computer this time but I have, however prepared a bunch of posts so that the blog wont be dead for nine days.

Imorgen rejser jeg på ferie til den grækse ø Paros hvor jeg skal tilbringe hele 9 dage og jeg glæder mig SÅ meget. Jeg er lige begyndt at pakke hvilket jo altid er en fornøjelse (not). De vigtigste ferie-items er mine guld slippers fra Stine Goya x H2O samarbejdet, mit pink Instax mini cam fra Fuji Film og megamange ekstra film og min kanin kasket fra Peter Jensen (jeg ved at min kæreste hader den lidt og synes den er dum, men jeg ved også at han nok skal ændre mening omkring den…) Ferien er computerfri for mit vedkommende men har planlagt en masse indlæg forud så bloggen ikke står stille.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Way Out West