Kaibosh Q&A

Flea Market

flea market.jpg
This sunday my friend Astrid and me will be standing on Onkel Danny’s Plads from 10 to 4 selling out of our wardrobes. We have SOO many great things for sale and we are selling it very cheap so you should definitely stop by! Check out the Facebook Event here

På søndag sælger min veninde Astrid og jeg ud af vores gaderober på Onkel Dannys Plads kl. 10-16. Vi har seriøst mange gode ting og vi sælger det hele billigt, så kom forbi og gør et kup! Tjek Facebook Eventet og meld dig til her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaibosh Q&A