Paros Dagens

New In // Jukserei

jukserei.jpg
jukserei1.jpg
A couple of weeks ago I was contacted by Chanette Pedersen who is the very cool and talented designer behind the jewellery brand Jukseri. She provided me with some info on the brand and sent me the link to the website. I checked it out and fell in love with her universe right away – the brand does some amazing pieces and keeps the style minimalistic and clean. The materials are mostly sterling silver and rosé/gold plated sterling silver and the prices are VERY reasonable. The brand is Danish but Berlin-based as that is where Chanette lives. She was so sweet as to send me some presents from the collection so I could try it out and I really like it! I have been wearing the silver bracelet (left) and the silver rings ever since I got them and I mix it with the rest depending on my outfit. 
Check out Jukserei’s website and webshop right HERE – it is definitely worth a visit and the shipping is free!

 

For et par uger siden blev jeg kontaktet af Chanette Pederson som er den dygtige og seje designer bag smykkebrandet Jukserei. Hun sendte mig lidt info omkring brandet og linket til hjemmesiden. Jeg tjekkede det ud og forelskede mig straks i hele hendes stil og univers. Brandet har nogle virkelig seje smykker hvor stilen er holdt minimalistisk og ren. De fleste af materialerne er sterling sølv og rosé eller guldforgyldt sterling sølv og priserne er virkelig gode og rimelige. Brandet er dansk men har base i Berlin hvor Chanette bor. Hun har været så megasød at sende mig lidt gaver fra kollektionen så jeg kunne prøve smykkerne på egen krop og jeg er virkelig glad for dem. Jeg har haft sølvarmbåndet (til venstre) og de to sølvringe på hver dag siden jeg fik dem og så mixer jeg med de andre ting alt efter mit outfit. 
Tjek Juksereis hjemmeside og webshop lige HER – den er helt sikkert et besøg værd og så er der gratis forsendelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paros Dagens